Stimați participanți,

În momentul în care efectuați înregistrarea on-line, în cadrul acestui eveniment se creează o relație contractuală între d-voastră și între organizatorul logistic al evenimentului.

Astfel vom agrea urmatorii  – Termeni și Condiții generale.

Termeni și condiții generale

  • Înregistrare

Înregistrarea se va efectua electronic, utilizând formularul de înregistrare disponibil pe site.

Vă rugăm ca toate datele completate să fie verificate, pentru a fi corecte !

Înregistrările fără datele complete ale participantului pot crea disensuni legate de transmiterea datelor de logare la eveniment, de eliberarea certificatelor de participare, de validarea înregistrării on-line.

Înregistrarea on-line nu este validă dacă nu este efectuată plata taxei de participare, respectiv dacă nu completați câmpul în care se solicită detalii bancare.

La înregistrare, participantul va primi un e-mail de confirmare a înregistrării in maxim 5 minute de le efectuarea ei. Căutați acest email și în SPAM, fiți atenți la adresa de email completată, să nu fie greșită, în acest caz nu veți putea recepționa nici emailul de confirmare, nici datele de logare.

În cazul în care nu primiți acest email de confirmare repetetați înscrierea on-line!

  • Plata

Plata se efectuează în contul bancar pus la dispoziție pe site.

Efectuarea înregistrării fără achitarea taxei de participare nu este validă !

  • Date personale

În vederea eliberării certificatului de participare, vă informăm că este obligatorie transmiterea codului CUIM, respectiv Codul Unic de Identificare al Medicului ce se regăsește pe certificatul de membru al CMR, de către participanții medici români ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare.

În cazul în care nu detineți acest cod  CUIM sau nu sunteți membru al Colegiului Medicilor din Romania, vom elibera, la cerere, certificate fără credite EMC.

În aceste condiții este obligatorie ȋnregistrarea  la eveniment şi plata taxei de participare corespunzătoare.

  • Anularea participării

În cazul în care doriți anularea participării în cadrul evenimentului, vă rugăm să transmiteți un email organizatorului logistic HIGH LIFE EVENTS la adresa de e-mail – office@highlife-events.ro.

Putem restitui suma achitată inițial minus o taxă de 40 lei( ce reprezintă taxele bancare și administrative )  până la data de 1 MARTIE  2024.

După această dată, nu mai putem restitui suma achitată !

  • Certificatele de participare

Certificatele de participare se vor descărca în format virtual după o prealabilă completare a chestionarului eliberat și impus de către Colegiul Medicilor România.

Termenul de eliberare este de maxim 30 de zile lucrătoarea de la finalizarea evenimentului.

Pe adresa de email folosită la înregistrarea on-line veți primi linkul de descărcare al certificatelor.

Pentru diferite probleme organizatorice legate de eliberarea certificatelor soluționăm aceste aspecte în maxim 60 de zile de la finalizarea evenimentului.

  • Participarea la eveniment

Prezența la toate sesiunile științifice este absolut obligatorie pentru eliberarea certificatelor de participare !

Adresabilitate

Evenimentul este dedicat exclusiv profesionistilor din domeniul sanatatii. 

Accesul la simpozionale de companie este facilitatat  doar profesionistilor din domeniul sananatatii conform Legii 95/2006.

 

INREGISTRARE ONLINE